Online remedial teaching en bijles

Remedial teaching en bijles kan niet alleen in de parktijkruimte worden gegeven maar kan ook plaatsvinden op afstand. De voordelen hiervan zijn dat de kinderen nergens anders heen hoeven en in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven. Alles wat u nodig heeft is een goed device zoals een computer, laptop, Ipad, tablet of Chromebook. 

 

Voordat de remedial teaching sessies beginnen maak ik met kind en ouders kennis. Dit gaat via een live videogesprek. Van te voren nemen we door waar we aan gaan werken en hoe vaak. We maken afspraken over dagen en tijden, deze afspraken bevestig ik per mail. Als u daar akkoord op heeft gegeven kunnen de sessies beginnen. 

 

Voor iedere online remedial teaching en bijles sessie  krijgt u van mij via de mail een persoonlijke uitnodiging om via Google Meet of Zoom deel te nemen aan de persoonlijke sessie. Tijdens het videobellen kunnen wij elkaar beiden zien.

 

Tijdens de sessie kunnen wij elkaar zien maar ik kan lesmateriaal delen met de kinderen. Ik geef uitleg en ondersteuning via een gedeeld scherm. Dit is niet anders dan in een persoonlijke sessie. Ik doorloop de stappen die genomen moeten worden bij de lesstof. 

Tijdens de remedial teaching oefenen we onder begeleiding met verschillende opgaven. Ik maak hiervoor gebruik van Gynzy  Ik kan meteen meekijken hoe de opdrachten gaan en geef ondersteuning en uitleg. 

 

Na de persoonlijke sessie krijgen de kinderen van mij online huiswerk om thuis verder te oefenen. Het intakegesprek is gratis. Kijk hier voor de tarieven

 

Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden. U kunt mij bellen of mailen als u vragen heeft over deze dienst.